;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Állapotfelmérés


Elkeseredve állunk a tükör előtt, és nézegetjük a hasunkon és fenekünkön megjelent fodros felületet. Nem kétséges, megtámadott minket is a cellulit. A nők nagy többsége a felfedezés hatására kampányszerű diétázásba kezd. Persze a koplalás önmagában nem javítja a narancsbőr állapotát. Ez hamar kiderül, úgyhogy jöhet az önsanyargató torna, aerobik, vagy futás. Sajnos a tapasztalatok szerint mindezek ellenére a popsit elcsúfító mélyedések a bőr alatt maradnak. Ezek után még mindig sokan nem fordulnak szakemberhez, hanem különböző kenőcsök segítségével folytatják az eredménytelen harcot a matrac-jelenséggel szemben. A megoldás kulcsa a megfelelően alkalmazott: 

Differenciált Cellulit Terápia

A sikeres kúra alapja a pontos diagnosztizálás, melyhez elengedhetetlen, hogy cellulit terapeuták szaktudását vegyük igénybe. 
Mivel mindannyian mások vagyunk, ezért az eredményesség érdekében személyre szabottan kell válogatnunk a lehetőségek közül. 

Az állapotfelmérés során a High Care tapasztalt szakemberei megvizsgálják a páciens kötőszövetének állapotát, a cellulit stádiumát, mérik a súlyát, zsírszázalékát, testtömeg indexét, körfogatát. 
Figyelembe veszik a vendég táplálkozási és folyadék fogyasztási szokásait. Számít az is, ha orvosi kezelés alatt áll, sportol, ülő munkát végez, vagy emésztési problémái vannak. 
Egyéni adataik figyelembe vételével a terapeuta a legoptimálisabb kombinációs kezelésekből álló kúrát állítja össze, de azt is megmondja, milyen otthoni ápolásra van szükség.

Az étrend kiegészítők sem maradhatnak ki az ajánlatból hiszen a méregtelenítés, zsírlebontást étvágycsökkentést belülről is támogatni kell! 

Ebben a fehérjebontó bromelint tartalmazó Ananász tablettára, CR+ króm tablettára és a salaktalanító Styler teára számíthatunk. 

Az első anti-cellulit folyadék, a Collamin a kötőszövet regenerálását, a kollagén rostok újjá éledését segíti és már a fogyasztás második hetében látható a változás. A bőr tetőtől talpig feszesebb lesz, a matrac-szerű hullámok simulnak, a ráncok mélysége csökken. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.