;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Arctisztítók


CLEANSING - BALM

Tisztítótej - Minden egyben: tisztító + tonik + vitalizáló 

Összetétel:

Tulajdonságok 
A Cleansing Balm nem szárít és többek között alga kivonatokat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr védőköpenyének stabilizálását és már a tisztítás alatt is fenntartja a természetes pH-értéket. 

A HIGH-CARE COSMETICS Cleansing Balm-ja nem tartalmaz agresszív tenzideket, amelyek károsítják a bőr természetes védőköpenyét. Rendkívül bőrbarát. Az új emulgátor rendszer miatt a Cleansing Balm különösen lágy, anélkül, hogy tisztítóerejéből veszítene. Ez "All-In-One" termék, amellyel az alapos tisztítás rendkívül gyorsan elvégezhető és megspórolhatjuk általa az utólagos tonizálást. 

Alkalmazás 
Az arc, nyak és dekoltázs bőrkímélő tisztítására. A Cleansing Balm alaposan eltávolítja a Make-Up maradványokat anélkül, hogy a bőr természetes védőköpenyét károsítaná. 
Este és reggel felvinni, szétoszlatni és lágyan bemasszírozni, végül meleg vízzel leöblíteni. 

Kiegészítő ápolás 

A Cleansing Balm mellett a bőr optimális előkészítéséhez a HIGH-CARE COSMETICS a Soft- Peeling-et ajánlja, amelyet hetente egyszer használjunk a bőr intenzív ápolásához.

 

TONE-UP

Arcvíz

Összetétel:

Tulajdonságok 
A HIGH-CARE COSMETICS Tone-Up-ja egy alkoholmentes, élénkítő és frissítő arcvíz. Nyugtató, növényi hatóanyagokat, mindenek előtt kamilla-kivonatot tartalmaz, amelyek a kamilla - az un. flavinoidok - kozmetikailag értékes, illó, éteri anyagait tartalmazzák. Emellett különleges bőrápoló növényi kivonatként Calendulát (körömvirágot) tartalmaz. Ez a hatóanyag-komplexum bőrkímélő szaponinokat tartalmaz, és gyulladáscsökkentő, gyógyító tulajdonságai vannak. A körömvirág-kivonat ezen kívül antiallergiás és antibakteriális módon hat, ez az érzékeny bőr számára különösen fontos. Emellett a Tone-Up arcvíz vadgesztenye-kivonatot tartalmaz, ennek hatóanyagait használják a visszerek gyógyítására a gyógyszerekben. Jól érezhetően élénkíti és feszesíti a bőrt. 

Alkalmazás 
Frissítő, tisztító arcvíz. A szennyeződések és a makacs Make-Up maradványok eltávolítására kiválóan alkalmas. A Cleansing-Milk és a Tone-Up tisztítórendszer alkalmazásával nem kell, hogy bőrünk az esetlegesen szennyezett vagy mésztartalmú vízzel érintkezzen. 

A Cleansing Milk-et felvisszük az arcra, nyakra és dekoltázsra. Eloszlatjuk és bemasszírozzuk, végül a Tone-Up-al egy vattapamacs segítségével letöröljük. 

 

REVIVAL Bázis enzym ápoló

Összetétel

Tulajdonságok 
A deproteinizált élesztő által a Revival az általa tartalmazott vitaminokkal, lipoidokkal és poliszacharidokkal a bőrt intenzíven tisztítja. A faggyúval és zsírral eltömődött pórusokat tisztítja, ezáltal a bőrkép ismét egyenletes és friss lesz. Az érett bőr, amely nagyon gyorsan fáradtan és sápadtan néz ki, ismét rózsás és optimálisan ápolt lesz. A zsíros bőrnél a tisztító hatás mellett segíti a gyulladásos helyek gyógyulását. A foltos és irritált bőr is visszanyeri egyenletes képét a Revival maszk használata által. A Revival által tartalmazott lipidek az epidermist tartósan védik és a bőr ismét lágy tapintású lesz. 

A Revival bázis-enzym-ápoló tisztító hatását az epidermisre fejti ki és ezáltal minden bőrtípushoz alkalmas, ha megfelelően alkalmazzuk. Az irritált és foltos bőrre nyugtatólag hat. A Revival bázis-enzym-ápoló könnyű és mérsékletes felvitelét a reggelenkénti alkalmazáshoz ajánljuk, mielőtt a szokásos napi ápolót felvinnénk. 

Alkalmazás 
A Revival bázis-enzym-ápoló egy sokoldalúan alkalmazható bőrápoló, amely gondoskodik az egyenletes bőrképről és tisztítja a bőrt. Éppúgy támogat egy zsíros bőrt, amelyet egészen a mély bőrrétegig tisztít, mint egy érett bőrt, amelyet tisztít és élénkít. 

1. Érett bőr kezelése esetén: napi használat során 

A HIGH-CARE COSMETICS rendszertisztítóival történt tisztítás után a Revival bázis-enzym-ápolót vigyük fel az arcra és a nyakra. Körülbelül 5 percig hagyjuk hatni, majd Tone-Up-al, átnedvesített vattapamaccsal eltávolítjuk. A bőrt azonnal tisztítja és felfrissíti, ezáltal használójának egész napra attraktív és ápolt megjelenést biztosít. Ezután vigyük fel a Viva hidratáló krémet vagy Balance táplálókrémet. Egy héten egyszer használjuk érett bőrnél a Revival bázis-enzym-krémet maszkként, hogy a bőrt a túlzott fagyúmirígyrétegtől megtisztítsuk. A lágy, kíméletes tisztítás által az érett bőrt felfrissíti, amelynek hatására a bőr rózsás és tiszta lesz. A maszkot késélnyi vastagságban vigyük fel és kb. 15-20 percig hagyjuk hatni, majd bő meleg vízzel mossuk le. Végül a bőrtípusnak megfelelően Viva hidratálókrémet vagy Balance táplálókrémet használjunk, illetve a Timeless család hidratáló és intenzív ápoló krémeit használjuk nappali illetve éjszakai ápolásként. 

2. Zsíros bőr kezelése esetén: 

A Cleansing Balm-al történt tisztítás után a Revival-t bemasszírozzuk az arc és a nyak bőrébe. Hagyjuk felszívódni és kb. 5 perc után kéz-meleg vízzel lemossuk. Az egyenletes és ápolt bőr érdekében a zsíros bőrnél is használjuk a Revival-t maszkként, hogy bőrünket megtisztítsa a fölösleges faggyúrétegtől és a zsírtól. A maszkot késélnyi vastagságban vigyük fel és 15-20 percig hagyjuk hatni. Ezután bő meleg vízzel lemossuk. Nappali vagy éjszakai ápolóként ajánljuk a Sebo-Care dermoregulatort, amely a savvédőköpenyt szabályozza.

 

SOFT-PEELING

Lágy arcradír

Összetétel:

Tulajdonságok 
A Soft-Peeling-ben apró bőrcsiszoló szemcsék + bőrvédő anyagok találhatók, így a bemasszírozás frimátorral is elvégezhető. 

A Soft-Peeling a protein mellett árnika kivonatot és allantoint is tartalmaz, melyek az esetleges bőrizgalmat azonnal enyhítik, ezért érzékeny bőrűeknek is tiszta szívvel ajánlott a Soft-Peeling használata. 

Alkalmazása
A Soft-Peelig az arc, nyak, dekoltázs bőrvédő, intenzív tisztítására szolgál, a bőrt puhává, selymes tapintásúvá teszi. 

Hetente egyszer, szükség esetén többször is használható. Miután felvittük a bőrre, enyhén masszírozzuk be. Végül alaposan mossuk le langyos vízzel. 

 

TIMELESS CLEANSING FOAM – a wellness tisztító

A tradícionális fagyöngy találkozása a modern „krémhab” texturával.

Timeless Cleansing Foam egy lágy arctisztító hab az igényes bőr számára. A krémes és egyúttal szilárd hab konzisztencia révén könnyen felvihető, így  a wellness érzést már a tisztítás folyamata alatt érezhetjük, azáltal, hogy lágyan bemasszírozzuk a bőrbe. Használható  otthon, valamint a kozmetikai kabinban.

Miért fejlesztettük ki a Timeless arctisztító habot?
 

Azért fejlesztettük ki ezt a modern tisztító habot, hogy teljessé váljon a már jól ismert Timeless szériánk. Egyaránt fel lehet használni egy meglévő kezelési folyamat kiegészítéseként, vagy egy új kezelési eljárás speciális termékeként.

Mi teszi különlegessé és mi a specialitása ennek a különleges tisztító habnak?

 

Érzéki illatát pedig, a kiválasztott virágok, mint a rózsa, muskátli, liliom, orgona és a citromfélék együttes illata biztosítja.

 

Cleansing Gel

Bőrbarát arctisztító balzsam

Kiszerelés: 200 ml

Gél állagú, bőrbarát tisztító balzsam, melynek mélytisztító és frissítő hatása van. Normál és zsíros bőrűek számára egyaránt ajánlott. Kiválóan alkalmazható a dehidratált arcbőr napi, gyors tisztítására, mivel alkalmazása során nem szárítja ki a bőrt. Különösen azoknak ajánljuk, akiknek kevés idejük van, de szeretnének egy kiváló minőségű arctisztítást. Tisztítja és hidratálja a bőrt, miközben nem károsítja a bőr sav-védőköpenyét.

Vigyünk fel egy mogyorónyi mennyiséget az arc, nyak, dekoltázs, területére, gyöngéd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, majd a maradékot kellemes hőmérsékletű vízzel távolítsuk el, végül tonizáljunk a TONE UP termékünkkel.    

A Cleansing Gel gyöngéden tisztítja, hidratálja és ápolja az arcbőrt. Gyors és hatékony!

Aktív összetevők:

Hibiskus Sabdariffa kivonat
Hidratáló komplex (NMF)
Glycerin
Panthenol


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.