;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Differenciált Cellulit Terápia


Szépség és egészség

Dr. Rudolf Weyergans hívta életre a Differenciált Cellulit Terápiát. Az orvos szociológust szakmai körökben már évek óta "cellulit-pápának" nevezik. Bestseller-e az "Aktívan a cellulit ellen" című, világszerte számos nyelvre lefordított könyve. Eredményei közé számíthatjuk a mechanikus limphodrainage (eredeti Slide Styler), a szívópumpás masszázs (SPM) vagy a kombinált kozmetikai kompressziós terápia (Body Wrapping) kifejlesztését. Mindezek olyan innovatív módszerek, melyeket részben ő maga fejlesztett ki, részben pedig jelentős mértékben együtt dolgozott a kifejlesztésükön más szakemberekkel. Időközben több száz cellulit terapeuta került kiképzésre Weyergans úr által. 

A cellulit-kutatás területén szerzett 40 éves tapasztalat önmagáért beszél a Weyergans Ag. esetében. A vállalat kiérdemelte a bizalmat számos nemzetközi előadás és elismerés, kiadott könyvek és tudományos tanulmányok révén. A siker a szakképzett partnerekkel való együttműködés eredménye. Például az elismert Max-Plank Intézettel, a Légiközlekedési és Űrutazási Központ orvosszakértőivel és saját orvosi csapattal. 

Bármennyire is sajnáljuk, nincs egyetlen terápia a cellulit számos formája ellen. Minden ember más és más, ezért kell segítséget kérni a High Care Center képzett szakembereitől, akik személyre szabottan adnak tanácsot a kezelés lehetőségeiről. A DCT® jelenleg a cellulit elleni harc leghatékonyabb formájának számít, és már több mint 30 országban alkalmazzák. 

    Cél: 
 salaktalanítás, 
 zsíranyagcsere aktivizálása, 
 súlycsökkenés, 
 kötőszövet feszesítése és 
 a vérkeringés javítása. 

Hosszas kutatások derítették ki, hogy mindezen hatások együttes alkalmazása vezethet csak tartós és látványos eredményre. 
A narancsbőr jelenség mögött a lerakódott salakanyagok mellett el nem égetett tápanyagok, azaz zsírpárnácskák is meghúzódnak. Kialakulásának egyik előfeltétele a laza kötőszövet, amely miatt a nyirokerekből nem távozik a nyirokfolyadék, és a zsírsejtek összetapadnak. Emiatt megszűnik a bőr alatt a mikrocirkuláció, amit a hűvösebb, és érdesebb tapintású, felszín is jellemez. A felületi vénák nem mosódnak át, a szövetek közötti folyadék felhalmozódik a lábakban. 
Amennyiben a cellulit nem kerül kezelésre, kialakulnak a visszerek, és ez már nem a szépség, hanem az egészség rovására is történik. 
Ennek megelőzése érdekében Ön is tehet. 

A Differenciált Cellulit Terápia® a modern, innovatív orvosi technológiát egyesíti a legújabb tudományos ismeretekkel az Ön kezelésének eredményessége érdekében. Győződjön meg erről Ön is a gyakorlatban. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.