;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

SPM Mellkezelés


Kebelbarát kozmetika

Ha valami képes szimbolizálni a nőiességet, akkor a keblek biztosan. Nem véletlen, hogy épp a mellei miatt elégedetlen a legtöbb nő. Érthető, hogy sokan mindent megtennének azért, hogy keblük formásabb, vagy optimális méretű legyen. 

Időről időre a televízió műsoraiban felbukkannak olyan történetek, melyek hibás plasztikai beavatkozások hátborzongató következményeit mutatják be, jó alapot szolgálva a plasztikázás hívei és ellenzői közötti vita felélénkítésére. Nyilván mindkét oldal rendelkezik megfontolandó érvekkel. 

Az elmúlt években ezen a téren is elérte a szakma a világszínvonalat. A keblek megérdemlik, hogy fokozott figyelmet és gondoskodást kapjanak különösen fogyás vagy szoptatás után. A mell nemcsak a nőiesség, de az anyaság szimbóluma is. Rengeteg nő szenved lelki problémáktól épp azért, mert elégedetlen melleivel. Az esetek többségében pedig plasztikai beavatkozás nélkül is optimalizálható a keblek formája, feszessége. 
Számos helyen olvasható, hogy a rendszeres mozgás hatékonyan egészíti ki a különféle alakformáló kúrákat. Sajnos ez a mellekre nem érvényes, azokat nem lehet, vagy csak nagyon korlátozottan tornáztatni. Ezért a mellek hátrányos helyzetűek a test egyéb részeivel szemben. A szövetekben felszaporodó salakanyagok miatt a keringési rendszer ellustul, a pH értéke romlik, s a rugalmasságért felelős kollagén termelődése túlságosan lecsökken. 

A High Care Centerben különböző méretű mellaplikátorokkal különböző mellméretek kezelhetők. A kapszulában a vákuum és az atmoszférikus nyomás váltakozása a sejteket mozgásra készteti. A kezelés során a vákuum által friss tápanygban és oxigénben dús vér áramlik a mellekbe. Az atmoszférikus nyomás pedig gondoskodik az elhasznált nyirokfolyadék és salakanyag elszállításáról. Ilyen módon a szövetek közötti folyadék belülről tisztul meg, ennek eredményeképp a kollagén termelés felgyorsul. 

A digi-mell kezelés egyúttal utókezelő, de megelőző kúra is, hisz az élettani folyamatok aktivitásának megtartását célozza, tehát annak is fontos, akinek pillanatnyilag nincs gondja a melleivel, vagy már rendelkezik implantátummal, hiszen ebben az esetben is ugyanazokról a folyamatokról kell gondoskodnunk. 
A vákuum intenzitása szabályozható, így egyénre szabható a kezelés, olyan, mint egy kellemes, finom masszázs. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.