;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Mesoterápia


Anti-aging

A megfiatalodás lehetősége az Ön kezében van! A magas koncentrációjú, bio-funkcionális szérumok a modern csúcstechnológia segítségével a bőr mélyére kerülnek. 

A különféle alkalmazási célokra különféle speciális ampullák állnak rendelkezésre. Kezdve a bőr felépítésére szolgáló színtiszta Amino-sav koktéltól a stresszes, aknéra, foltosodásra hajlamos bőr kezelését célzó készítményekig, valamint az öregedés jeleit leküzdő, sejtosztódást reaktiváló ampullákig.


    A bőrfiatalítás lehetősége tű és sebészkés nélkül

 Amino-koktél 
Az Amino-koktél egy L-glutaminból és Creatinból álló keverék. Az L-Glutamin az aminosavak csoportjába tartozik. Növeli a sejt nagyságát és kisimítja a ráncokat. A protein szintézis utánpótláshoz jut és így csökken a bőr Protein vesztesége. 
A Creatin az emberi sejt egyik alkotóeleme. A Mitochondrion mellett a Creatin egy energiaforrás, mely a sejtosztódásért, a sejtnövekedésért, a sejt önjavító képességéért felel és a sejt regenerálódását is elősegíti. 

 Collagén 
A Collagén a kötőszövet proteinje (pontosabban az extra sejt mátrixa) és a bőr struktúráját alkotja. A kor előre haladtával a Collagén termelése lassul és elkezdődik a ráncosodás. A Collagén alkalmazásával pótolható a hiányzó mennyiség és megakadályozható a ráncosodás. 

 Carnitin 
A Carnitin egy bioszállító, részét képezi a zsírsavak szállítórendszerének. A membránon keresztül folyik a szállítás a mitochondriumba, mivel maguk a savak egyedül nem juthatnának be. Itt történik a zsírsavak feldolgozása. 
A speciális Carnitin-ampulla, a bőrbe juttatva a toka, has, comb, fenék kötőszövetébe beágyazódott zsírpárnák eloszlatását eredményezi. 

 Hyaluron
A kötőszövetben található hyaluron mennyisége a kor előre haladtával egyre csökken. A következmény az, hogy a bőr kevésbé feszes és kialakulnak a ráncok. 
A hyaluron rengeteg nedvességet köt meg a bőrben és a kötőszövet mátrixában tárolja. Ez adja a bőr lágy és feszes kinézetét. 

Őssejt kivonat
Ritka svájci almából nyerik a szérumot, mely rendkívüli képesssége révén védi a bőrt a korai öregedéstől. Segíti a sejtek újraaktiválását, amitől a bőr feszes, ruglamas és látványosan fiatalabb lesz. Növényi proteineket, pektineket, antioxidánsokat tartalmaz. Otthoni használatát heti két - három alaklommal ajánljuk.

 

Kristálymaszk

Collagén - Hyaluron savas feltöltés 20 perc alatt

A gélmaszk Collagént és Hyaluron savat tartalmazó hatóanyagait koktéláram segítségével juttatjuk a bőrbe. 

Élénk feszes bőr 20 perc múlva! 

 

Lifting - Stimuláció áramkoktéllal

Speciális áramkoktéllal stimuláljuk a bőr szöveteit, és izmait. Felélénkülnek az anyagcsere folyamatok, a tónustalan izmok újra feszesen tartják a bőrt, így egy kúra után évekkel fiatalabb arc néz vissza tükörből. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.