;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Slide-Styler, nyirokmasszázs


A karcsúsító hullámmasszázs

A High Care Cosmetics mechanikus nyirokmasszázs kezelő gépe, az eredeti Slide-Styler világszerte a testkezelési csúcstechnológiák között foglal helyet. 

A testre zsírégető krém kerül, és fólia. A nyirokerekre a hatást egy különleges kiképzésű matracrendszer gyakorolja, melyek a géphez kapcsolódva ritmikusan felfúvódnak levegővel. A matracok felfújását a gép szabályozza, intenzitása és ritmusa egyaránt beállítható aszerint, hogy milyen állapotú cellulit kezelése a cél. A Slide Styler kezelés épp úgy alkalmazható hason, karon és az egész altesten. A ritmikus mozgás révén olyan hatékony masszázsban részesül a test, amely kikényszeríti a határozottabb, élettel telibb nyirokáramlást, és a vénás érrendszernek is segítségére van. A testen hullámokban halad végig a nyomás, s a szervezet ezt meghálálja. Kellemes, ellazító kezelés, de nemcsak a cellulit elleni látványos eredmény eléréséhez segíti pácienseinket. A kismamák jól tudják, hogy a még leginkább problémamentes terhességet is megkeserítheti a duzzadó vénák, beödémásodott fájós lábak érzete. A hullámmasszázs után kipihentnek, könnyűnek érezhetik lábaikat, mintha újjászülettek volna. 

Nem árt tudni, hogy az ödémák kezelésére az orvosi gyakorlatban is jó ideje használják, hiszen az eljárás bizonyítottan jótékony hatást gyakorol a visszeres megbetegedések megelőzésére, hatékony kezelésére.

A különleges délamerikai kúszócserje kivonatát tartalmazó Alpha Mousse napi használatával megerősíthetjük a kötőszövetet és kitolhatjuk a kezelés hatását. Az ajánlott folyadékbevitel naponta 2,5-3l tiszta víz.


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.