;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

SPA line kozmetikai Botox


SOON FUTURE ARCÁPOLÓ

Intenzív nedvességápoló és aktív maszk kimondottan ráncok ellen. 

Összetevői:

Tulajdonságai

A SOON FUTURE arcápoló a High Care Spa Line - től egy magas értékű 24 órás ápoló különleges tulajdonságokkal, a ráncok pár héten belül kisimulnak. Különösen, az idő előtt megöregedett bőrt egy gazdag tápanyagkínálattal, vitaminokkal és növényi hormonokkal látja el, amikhez hozzájárul, az is , hogy nyugtatja és lazítja az izomzatot. Az értékes fagyöngy kivonatok (viscum album) a bőr sajátos immunrendszerének a pótlólagos erősítésére szolgálnak. Az UV - védelem (Paba) a bőrt károsító napsugarak ellen nyújt extra védelmet. Alapjában véve a krém nagy mennyiségű vitaminokból áll, és alacsony a kémiai és konzerváló anyagok részaránya, a csomagolás felbontása után is még hosszú ideig eláll. A SOON FUTURE arcápoló egy széles körű ápolást, védelmet és regenerációt kínál a legmagasabb kozmetikai minőséggel, és messze túllépi a nemzetközi norma exkluzív arcápoló készítményeit is. Minden bőrtípusra, csak úgy, mint nők és férfiak számára egyformán ajánlott. 

Alkalmazás

Tisztítás után a nappali és éjszakai krémként is alkalmazható krémet felvisszük az arcra és gyengéden be masszírozzuk. Arcmaszkként is felhasználható; ekkor az alaposan megtisztított bőrre pakolás vastagságban visszük fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, és 20 percig hatni hagyjuk. A maradékot végül a bőrbe lehet masszírozni. A SOON FUTURE sorozat orvosi hámlasztó kezelések, bőrgyógyászati kezelések, ráncfeltöltés vagy lézeres kezelés után is kiválóan alkalmazható. 

Ellenjavallatok

Nincsenek. Ha a krém első használata után esetlegesen bőrpirosodás észlelhető, akkor meleg vízzel vagy arctisztító lotion - nal ( pl.: Cleansing Balm - vagy a HIGH CARE bármely tisztítójával ) le kell mosni. Kezdetben csak vékonyan vihető fel a bőrre. 

A Weyergans High Care AG. elvből nem végez állati teszteket. Hiszen valamennyi készítményünket a laborban ( in vitro ) valamint embereken (in vivo ) is teszteljük.

 

SOON FUTURE SZEMÁPOLÓ

Intenzív szemápoló, kimondottan a ráncok ellen. 

Összetevői:

Tulajdonságai
A SOON FUTURE szemápoló különleges tulajdonsága, hogy a szem körüli érzékeny bőrt védi és ápolja, és a ráncok pár héten belül kisimulnak. A szemápolót csak ezen a felületen lehet használni; A krém bázisának és a benne található Xanthans - nak köszönhetően a termék nem csúszós. Az ápoló a szemnyugtatók ( Euphrasia officinalis ) mellett még tartalmaz olyan anyagokat, amit a Homeopátiában is csillapítószerként használnak fel, ha a szem ingerelt, ha a szemhéjak duzzadtak és ha a könny csíp. További növényi kivonatok, mint az Iris Florentin az Ájurvédikus orvosságnál is fontos összetevő. A ricinus segíti a különösen érzékeny bőr ápolását, ez érvényes a Hyaluronra is, mely a ráncokat kisimítja. Ezt a ráncfeltöltésnél is bizonyították. Az értékes fagyöngy kivonat (viscum album) által a bőr sajátos immunrendszere erősödik. A SOON FUTURE szemápoló egy speciális öregedés elleni - termék a legjobb minőségben, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. 

Alkalmazás
Tisztítás után ezt a speciális terméket felvisszük a szemkörnyékre és gyengéden be masszírozzuk. Ezután használhatjuk a 24 órás ápoló krémet SOON FUTURE az egész arcon, esetlegesen a nyakon és dekoltázson. 


Ellenjavallatok

Nincsenek. Ha a krém első használata után esetlegesen bőrpirosodás észlelhető, akkor meleg vízzel vagy arctisztító lotion - nal (pl.: Cleansing Balm - vagy a HIGH CARE bármely tisztítója ) le kell mosni, és kezdetben csak leheletvékonyan vihető fel a bőrre! 

A Weyergans High Care AG. elvből nem végez állati teszteket. Hiszen valamennyi készítményünket a laborban ( in vitro ) valamint embereken ( in vivo ) is teszteljük. Ezeknél a teszteknél semmilyen ellenjavallat nem jelentkezett.


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.