;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Tanácsadás tiniknek

Tini gondok - fiúknak és lányoknak egyaránt

Rendszeres tisztítás!

A legfőbb szépségápolási problémát tini korban a hormonális változás miatt fellépő zsíros, pattanásos bőr jelenti. 

A szeborreának nevezett jelenség olajos, és száraz formában is jelentkezhet. Az olajos szeborrea jellemzője, hogy fénylik az arc, szinte mindig olajos a tapintása, és nem húzódik. A korpás szeborrea jellemzője, hogy mosdás után húzódik, a felhalmozódó szarulemezek miatt érdes a tapintása, és helyenként, de főleg az orr mellet és a homlokon hámlik. Esetenként a dekoltázson és a háton is előfordulhatnak komedók, miliumok, (hétköznapi nevén mitesszer és gríz), sőt a felső kar külső oldalán pikkelyek és apró piros göbök tapasztalhatók, melyre legjobb a megfelelő hatóanyag összetételű hámoldó testradír. A vakarástól, szárítástól csak romlik a helyzet. 

Megoldás: rendszeres szakszerű kozmetikai kezelés, és a helyes otthoni ápolás együtt. A kozmetikában végzett nagykezelés alapja a komedók és aknék eltávolítása az arcról, hátról, de a lényeg csak ez után következik. Ebben a korban nagyon sok a nyomkodni való, és a nyomkodás következtében a bőr kipirosodik, és duzzanatok keletkeznek. Ezért fontos, hogy gondos ápolást kapjon a tinibőr, hogy szépen gyógyuljon, ne gyulladjon be, és ne maradjanak hegek, barna foltok. (Ami az otthoni tükör előtti nyomkodás következtében keletkezhet.) 

A faggyúmirigyeket szabályzó ampullákkal ,ultrahangos kezeléssel, iontoforézissel, nyirokmasszázzsal segítjük a bőr gyógyulását. Havi rendszerességgel ajánlott a tisztítás. Téli időszakban akár egy hámlasztó kúrát is javaslok, ami megszabadítja a bőrt a pórusokat eltömítő megvastagodott szarurétegtől. 

Házi feladat: Arctejes , tonikos letörlés, faggyúmirigy szabályzó termékek használata, rendszeres radírozás. 

Ajánlott termékek: Cleansing Balm, Tone Up, Teafa olaj, Revival, Sebo-Care, Styler tea, Soft Peeling, C7, Charming maszk gyümölcssavas pakolás


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.