;
Bejelentkezés: +36 20 9579 496

Vákuummasszázs

Ránctalanító vákuummasszázs

Felélénkíti a fáradt bőrt

A szép arc előfeltétele az egészséges arcbőr. A több ezer éves hagyományra visszatekintő köpölyözés és a modern HighTec ötvözete az SPM vákuum- masszázs, melyet a High Care laboratóriumaiban teszteltek és fejlesztettek a kozmetika egyik leghatékonyabb eljárásává. 

A kezelés hatására a nyirokcsomókban tárolt salakanyagok távoznak. A vákuummasszázs fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a kollagén és elasztin szintézist, így erősíti a kötőszövetet. Mivel a sejtek több oxigénhez jutnak, felgyorsul a sejtregenerálódás. A kezelésnek köszönhetően eltűnnek a szem alatti duzzanatok, simulnak a mimikai ráncok, csökkenthető a toka, de eredményesen kezelhetők a hegek és striák is. 

Vákuummal a pattanások ellen 

Az ifjú hölgyeket még nem a ráncos, hanem a pattanásokkal tarkított gyulladásra hajlamos arcbőr bosszantja, hiszen tizenéves korban a hormonális változások nyomát az arcukon is viselik. 
Elkeseredésre nincs ok, mert a vákuummasszázzsal felszabadítjuk a nyirokrendszer lerakódásait, ezzel a bőr öntisztulási folyamatát szabályozva látványosan csökkenthetjük a pattanások kialakulásának veszélyét. A vérkeringés és a mikro-cirkuláció szabályozásával az élettani folyamatok és a seborrhoeás tünetek is javulnak. Még eredményesebb kezelés érdekében fokozhatjuk a hatást gyümölcssavak, vagy speciális ampullák ultrahangozásával. 


Karcsúsító kúrák - Medical wellness

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll.

Iono Jet - Plazmaterápia

A High Care gépeinek sorát a legújabb kutatások eredményét ötvöző IONO JET készülék bővíti.

Fényterápia + Oxigénterápia

Új kezelési lehetőségek a negatívan ionizált oxigén (plazma) és a fényterápia összekapcsolásával.